Türkiye'nin İlk ve Tek Blog Oyun Sitesi
Üyelik Gerekmeden Sınırsızca Bedava Oyunlar

Cinema Tycoon Oyunu İndir

Cinema Tycoon - Sinema Salonu

Bir sinema salonunuz olsaydı ne kadar başarılı olabilirdiniz? Gerçekten sinemaseverleri mutlu edebilir misiniz? Tabi bunu yaparken finansal yönden de başarılar elde edebilir misiniz? Oyun küçük bir sinema salonuyla başlamakta. İşlettiğiniz sinema salonunda siz ne dilerseniz o gerçekleşiyor. Böyle bir işletmeyi büyütüp ülkenizin en iyi konfora ve keyfe sahip bir sinema salonu yaratabilir misiniz? Gelecek filmleri belirleyin, sinema salonunun koltuk dizilişini, ışıklandırma, ses araçları ve bu sayede mekânınızın kalitesini artırıp salonunuza daha fazla kişinin gelmesini sağlayıp popülaritenizi artırabilirsiniz.

Bilet fiyatlarını aşağıya çekip daha fazla kişinin gelmesini mi sağlamalı yoksa yükseltip daha elit bir yer haline mi getirmeli? Yoksa bir bilet alana bir bilet hediye promosyonu yapıp mekanınızı daha çekici bir yer haline getirip mısır satışlarından ek gelir elde etmek ister misiniz? Lafı daha fazla uzatmadan oyunu indirmenizi ve bu heyecanı yaşamanızı tavsiye ederiz. İyi oyunlar!



Oyunun resmi adı: Sinema Oyunu (Cinema Tycoon)

Sinema Oyunu (Cinema Tycoon) oyununun boyutu: 16.1MB

Sinema Oyunu (Cinema Tycoon) oyununun sürümü: Tanıtım Sürümü

Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden yapımcı firmaya ulaşıp full sürümü alınabilir.

Oyunu indir

Sinema Oyunu (Cinema Tycoon) oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: ~ dakika
Dial-up: ~ saat ~ dakika

Oyun indirme konusundaki tavsiyeler:
* Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız Sinema Oyunu (Cinema Tycoon) oyununu indirmek için flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.
* Gamershell'de bulunan oyunları indiremiyorsanız. Sinema Oyunu (Cinema Tycoon) oyununu indirmek için şu sayfadan gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
* Bilgisayar donanımınızın oyunu destekleyecek düzeyde olması Sinema Oyunu (Cinema Tycoon) oyununu sağlıklı bir şekilde oynayabilmeniz açısından oldukça önemlidir. Unutmayın ki iyi donanım her zaman oyun için alınmalıdır.

Sinema Oyunu (Cinema Tycoon) oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor?
Windows XP, Windows Vista, Windows 7

Sinema Oyunu (Cinema Tycoon) oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?
Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde 16.1MB kadar boş alanınız olmalıdır.
Paylaş

Hiç yorum yok: