Türkiye'nin İlk ve Tek Blog Oyun Sitesi
Üyelik Gerekmeden Sınırsızca Bedava Oyunlar

Gta 4 Oyunu







Oyun New York şehri baz alınarak modellenen Liberty City ‘ de geçmektedir. Günümüzde geçtiği Rockstar tarafından açıklanmıştır .Ana karakter Niko Bellic bir Romen ‘ dir. Tüm olay bu karakterin kuzeni tarafından tekrar New York’a çağrılmasıyla başlar. Kuzeni ona çok rahat bir hayat yaşadığını, çok parasının olduğunu, iki kızla yaşadığını, 15 tane arabası olduğunu söyler. Ancak Niko oraya gittiğinde kuzenini taksicilik yaparken bulur. Ayrıca kuzeninin mafyaya borcu olduğunu öğrenir ve istemesede bu olaylar onu yeniden eski hayatına sürükler..

Xbox 360 konsolu için iki eklenti paketi geliştirilmiş olup, ilkine The Lost and Damned (Kayıp ve Lanetli) adı verilmiş ve 17 Şubat 2009'da piyasaya sürülmüştür. İkinci eklenti paketi ise 29 Ekip 2009'da The Ballad of Gay Tony adı altında çıkmıştır.

GTA 4, 8 ay gibi uzun bir dönemin ardından Xbox 360 ve PS3'ün sonrasında PC için de çıkarılmıştır; ancak oyun uyarlama olduğundan bir çok sorunu da beraberinde getirmiştir. Doku, gölge, nesne eksikliği gibi grafik hataları birçok kullanıcıyı oyundan soğutmuştur. Şu anda oyunu en son çözünürlükte ve yüksek kalitede çalıştırabilecek bir bilgisayar yoktur. Bunun sebebi de oyunun yüksek kalitede gerçekçi grafiklere sahip olmasıdır. Oyunun PC versiyonunda bulunan aşırı grafiksel ve oyunsal buglar yani hatalar ise kullanıcıları çıldırtma durumuna getirmiştir. Oyundaki bazı hataların çözümü için Rockstar Games oyun çıktıktan bir kaç gün sonra yama çıkarmıştır. Rockstar games 1.0 sürümünün ardından 1.1, 1.2 ,1.3 ve 1.4 sürümlerini çıkartarak Rockstar Games Social Club'ta duyurmuştur.Social clubün amacı korsanı engellemek olmuştur fakat olmamıştır. Rockstargames söylentilere göre korsanı engellemek için 200 bin dolar harcamıştır.

Wiki
Paylaş

Hiç yorum yok: