Türkiye'nin İlk ve Tek Blog Oyun Sitesi
Üyelik Gerekmeden Sınırsızca Bedava Oyunlar

Warrior Epic

Warrior Epic

Dünyanın en büyük online oyun yayıncılarından olan True Games'den oyun tutkunlarını kendisine hayran bırakacakyepyeni bir isim geliyor: "WARRIOR EPIC".
Haftada sadece birkaç saat online kalarak bile oyunun güncel bir kullanıcısı olmayı başarabileceğiniz yepyeni bir formatta hazırlanan WARRIOR EPIC, MMO (massively multiplayer online) oyun keyfinizi adeta ikiye katlayacak. 20 Mart'tan itibaren www.warriorepic.com adresinden Beta versiyonuyla oynanabilecek ve Türkçe dil seçeneğine de sahip olacak olan WARRIOR EPIC, MMORPG (massively multiplayer online role playing game) oyunların tutkunlarına maksimum oyun keyfi sunmak için özel olarak hazırlandı. Büyük beğeni kazanacağı şimdiden öngörülebilen WARRIOR EPIC, sadece bu oyuna özgü olan "Ruh Sistemi" gibi yenilikleriyle de çok konuşulacak.
"Ruh Sistemi" Hakkında
"Ruh Sistemi", WARRIOR EPIC oyunununda bir savaşçının ölmesi durumunda yeni stratejileri ve oyunda yeni kavramları başlatan benzersiz bir özelliktir. Bir macera sırasında ölmesi durumunda savaşçı, ruh biçimine döner ve oyuncu salonunun mabedinde yaşamaya başlar. Sürekli savaş yılları, ölüm ve harici bölgeler arasındaki hattı bulandırır. Bu değişiklik, ruhların daha sonraki savaşlarda oyuncunun yaşayan savaşçılarının düşmanların üzerine yıkıcı saldırılar yapmasına veya oyuncunun donanımına özel güçlere sahip elemanla bağlanmalarına imkan verir. Savaşçının sınıfı ve seviyesi ruhların yeteneklerini etkiler. Bu ruhlar aynı zamanda canlı biçime de dönüştürülebilir.
Oyuncunun kendi savaşçılarından toplanan savaşçı ruhlarına ek olarak, oyunda canavar ruhlar da bulunuyor. Bu canavar ruhlar, bir savaşçıyı kurban etmeden oyuncunun donatımını yenileyebilmesine olanak sağlıyor.
Paylaş

Hiç yorum yok: