Türkiye'nin İlk ve Tek Blog Oyun Sitesi
Üyelik Gerekmeden Sınırsızca Bedava Oyunlar

Güzel Sözler

 

Özel günlerde, isyan zamanlarında, acı çektiğimiz günlerde içimizdeki fırtınaları dindirmek için paylaşımlar yapmamız gerekir. Bu paylaşımları yüz yüze yapamadığımız zamanlarda kaleme dökeriz. Ancak herkesin kalemi güçlü olacak iyi yazacak diye bir kanun yok. Ama bunu yapamıyorum diye üzülmeye de gerek yok. Güzel sözler yazarak kendinizi ifade etmek istediğiniz zamanlar için çok güzel bir platform var. Kalbim City sitesinde bulunan güzel sözler arşivi sizin bütün ihtiyacınızı çözecektir.

Siteye istediğiniz her iletişim alanından girebilirsiniz. Bunun için bir akıllı telefon ya da bilgisayar olması yeterlidir. Giriş yaptıktan sonra kategori başlıkları içerisinde ruh halinize hitap edeni seçip istediğiniz sözleri buradan seçebilirsiniz. Daha sonra nerde paylaşmak istiyorsanız paylaşabilirsiniz. Bunun dışında burada bulunan sözlerin altına istediğiniz yorumları da yapabilirsiniz.

Hangi Kategorilerde Sözler Bulunabilir?

Site içeriğinde hangi kategoride istiyorsanız mutlaka bir yorum bulabilirsiniz. Yemek ile ilgili, sağlık ile ilgili, doğum ile ilgili, ölüm ile ilgili ya da özel günler ile ilgili olarak hangi duyguda özlü özler bulmak istiyorsanız ulaşabilirsiniz.

Anlamlı sözler içerisinde sizi en iyi ifade edeni bulup kime ne söylemek istiyorsanız direkt ona bu mesaj eşliğinde gönderebilirsiniz. Site de bulunan sözler sayesinde en etkileyici mesajlar sizin gönderdikleriniz olacaktır. Kalbim City sitesinde bulunan sözlerin hepsi kalpten gelen ve insanların duygularına direkt etki eden sözlerdir.

 



Paylaş

Hiç yorum yok: